Prijevodi i tumačenja
Prijevodi i tumačenja/Zagreb
Matematika
Matematika/Split
Ostalo
Ostalo/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Instruktori: Kemija

KEMIJA Novo!

Doktorica sam kemije s PMF-a i držim instrukcije iz kemije za učenike osnovne i srednje škole te pripreme za maturu i fakultete. Mogućnost dolaska na adresu ili online. Cijena: 60 kn/60 min.
Mobitel:0989589784
Pregleda:26
Adresa:Zagreb

Maja Krolo Novo!

Magistra inženjerka biotehnologije (PBF) i nastavnica stručnih predmeta u srednjoj školi s uspjehom podučava i pomaže u učenju iz biologije, kemije, biokemije i srodnih stručnih predmeta učenike osnovnih i srednjih škola. Može i online.
Mobitel:0998126026
Pregleda:26
Adresa:Maksimir, Gornja Dubrava, Zagreb

Mirna

Magistra inženjerska biotehnologije, podučavam i pomažem u učenju kemije, biologije, biokemije i srodnih predmeta za učenike osnovnih i srednjih škola. Može i online :)
Mobitel:0995358178
Pregleda:13
Adresa:Istarska 1A, Osijek

KORINA - KEMIJA INSTRUKCIJE :) ONLINE & UŽIVO Popularno

Magistrica i mlada profesorica kemije s višegodišnjim uspješnim iskustvom u poduci daje instrukcije iz kemije za osnovnu,sve srednje škole te fakultete sa kemijom (medicina,stomatologija,farmacija,šumarstvo,agronomija..) Poduku održavam putem video se ...
Mobitel:098/618-836
Pregleda:11072
Adresa:centarZagreb

Kata K

instrukcije iz KEMIJE, FIZIKE I MATEMATIKE Po struci sam diplomirani inženjer kemije, organske kemije i biokemije sa dugogodišnjim iskustvom podučavanja. Dajem repeticije iz gore navedenih predmeta, kemije, fizike i matematike te pomoć u učenju, kao i ...
Mobitel:0953805442
Pregleda:23
Adresa:Zadar

Elena, magistra kemije

Pozdrav! Diplomirana sam magistra kemije i nudim instrukcije za osnovnu i srednju školu. Cijena je 60/kn školski sat. Virovitica i okolica - mogućnost dolaska na Vašu kućnu adresu. :)
Mobitel:0998512941
Pregleda:30
Adresa:Virovitica

Nikolina Drakula Popularno

Nikolina Drakula : instrukcije iz kemije (osnovna i srednja škola) / pomoć pri učenju i pisanju domaćih zadaća Dragi roditelji i učenici! :) Završila sam Prirodoslovnu školu Valdimira Preloga u Zagrebu,smjer : kemijski tehničar,te kemijski fakultet ...
Mobitel:0916051553
Pregleda:1004
Adresa:Vukovarska 5, Split

Monika Puhalović

Učiteljica koja radi u osnovnoj školi daje instrukcije iz kemije i biologije za osnovnu i srednju školu. Također nudim pomoć pri pripremi za državnu maturu. Držim i online instrukcije. Cijena je 60 kuna/ 60 minuta.
Mobitel:091-547-3428
Pregleda:216
Adresa:Friganova 10, Ježevo, Dugo Selo

Ana Martinović

Profesorica kemije u srednjoj školi (gimnazija) daje instrukcije iz kemije i biologije, te priprema za državnu maturu. Mogućnost online instrukcija po dogovoru. Područje Trešnjevka, mogućnost dolaska kod Vas. Cijena je 70 kuna školski sat.
Mobitel:0977897916
Pregleda:696
Adresa:Krapinska ulica 16, Zagreb

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 236 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika