Ispis |  Zatvori ovaj prozor

Student FERa Ivan Istaknuto Popularno

Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Lastovska 2, Zagreb
Mobitel
099 4100 426
Pregleda
9428
Dolazak
Da
Objavljen
24.01.2019
Student diplomskog studija FER-a (iduće godine doktorand matematike), sa višegodišnjim iskustvom u podučavanju, daje instrukcije iz matematike za osnovnu školu (od 5. razreda pa nadalje jer tu kreću problemi), za SVE srednje škole i SVE fakultete.
Obožavam matematiku i želim prenijeti svoje znanje na druge te pokušavam podučavati što zanimljivije. Atmosfera kod mene je vesela i opuštena, ali prije svega radna !!! :)
Pripremam Vas za maturu, popravne i redovne ispite, te pomažem u rješavanju ispita i zadaća. Kontinuirano Vam pomažem u učenju i lakšem razumijevanju gradiva. Upoznat sam i sa zadacima za natjecanja i prijemnim ispitima za strane fakultete.
Od fakulteta imam iskustva sa FER, PMF, RGN, TVZ, FSB, FPZ, EFZG, RIT i još mnogo njih.
Cijena je 50 kuna za 45 minuta instrukcija kod mene na Savici. Dajem i grupne instrukcije (logično, jeftinije je onda i dajem grupne pripreme za maturu). Dolazim kod Vas doma također, ali tada je cijena 75kn 45min (unutar Zagreba). ovisno o vremenu mogu doći i u okolice Zagreba (sesvete, gračani, buzin, zaprešić itd) ali tada je cijena 100 kn 45 min.

Za detaljnije informacije i rezervacije kontaktirajte me na mobitel (može i whatsapp/viber) ili na mail.

Email: crvenizg@gmail.com
Kontakt broj: 099 4100 426
Ispis |  Zatvori ovaj prozor