Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Marina B Popularno

POVOLJNO - NJEMAČKI i ENGLESKI JEZIK INSTRUKCIJE za OSNOVNA I SREDNJA ŠKOLA I PRIPREME ZA INTERVJUE ZA POSAO,ZA INOZEMSTVO, PRIJEVODI. Profesionalno i višegodišnje uspješno sa rezultatima u postizanju najboljih ocjena.Certificirana u stranim jezicima: Engleski - Certifikat Sveučilišta Cambridge, Njemački - Certifikati škola stranih jezika za visoki stupanj,B1 i s iskustvom rada u njemačkom i engleskom govornom okruženju.Pomoć u učenju i rad na popravljanju ocjena,popravnih ispita, pomoć u pisanju zadaća, vježbanje konverzacije,stvaranje temelja za kasniji samostalan rad.Optimalni rezultati 1,5h tjedno. Mogućnost dolaska kod vas, whats upp ili scype instrukcije. 1,5h/100kn, 1h/70kn.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
Adresa
Zagreb, Zagreb
Mobitel
098 554 973
Telefon
-
Pregleda
1530
Dolazak
Da
Objavljen
18.06.2018
Karta

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 277 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika