Matematika
Matematika/ZAGREB
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE

Pretraživanje na karti

karta

Matematika

MATEMATIKA OSIJEK Popularno

Instrukcije iz matematike za
osnovne škole (6.- 8.raz.), SVE srednje škole (gimnazije, tehničke, strukovne), prekvalifikacije i sve fakultete dajem.
Priprema za kolokvije i ispite na fakultetima.
(Rad i po ispitnim zadatcima, kolokvijima.)

Individualna priprema za državnu maturu B i A razina.

Dugogodišnje iskustvo, obratite se s povjerenjem.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
donji grad, jug 2, Osijek
Mobitel
095 88 99 654
Pregleda
6302
Dolazak
kod mene
Objavljen
14.04.2017
Karta
Komentari (6)
odLuka Bakula, Siječanj 26, 2017
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Pozdrav!!3 gimnazija sam i imao sam problema s matkom...dobivao sam stalno dvojke i jedinice,imao problema s matematikom dok nisam upoznao instruktora.Ispravio sam algebru na 4 4(a dobio sam 1 1)itd.Svima bih preporucio...sto se tice instruktora,super zabavan i vesel covjek,odlicno objasnjava i jako mi se svida.Svima ga preporucujem
odKristijan Poturica, Srpanj 20, 2016
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
O ovom instruktoru mogu reci samo najbolje.
Dolazim kod njega vec dvije godine i nemogu se izraziti rijecima koliko sam zadovoljan njegovim instrukcijama.Za matematiku je strucanjak,susretljiv je,opusten,prostor u kojem se radi je komotan,nema ometanja i ono najvaznije,ovo je instruktor kojem je stalo da naucis i da uspjesno rijesis ispit,kolokviji ili bilo sto drugo.
Uz njega sam ostvario svoj cilj,a to je upis na fakultet.Kada sam prije dvije godine dosao kod njega,nisam znao brojeve napisati,a kamoli racunati,uz njega sam naucio jako puno.Pomogao mi je poloziti ispit na matematici obrazovanja odraslih(4.godina matematike),gdje je profesorica ostala u cudu kako sam ja uspio sve to nauciti.
Nakon toga me poducavao i pripremao za drzavnu maturu,matematika A razina,koju sam polozio sa odlicnim rezultatom.
Sada sam student,(bez njega to nebih bio),na fakultetu se trazi visoko znanje iz matematike,pod obavezno nastavljam s njim raditi na mojem skolovanju i rijesavanju matematickih ispita svih 5 godina fakulteta.
odFilip Jurić, Srpanj 14, 2016
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Uz ugodnu atmosferu,dobro druženje sa Instruktorom, uspješno sam savladao gradivo za 1. godinu faksa, svima toplo preporučujem ovog instruktora, vjerujte mi nećete požaliti!!
odPetra Šimić, Svibanj 14, 2016
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Toplo preporučujem svima koji imaju bilo kakav problem sa matematikom!
Prostor za rad je odličan i neće ga kod svakog naći- velika ploča sa markerima u raznim bojama,veliki stol i u učionici je uvijek ugodno. Instruktor je jedan jedini! Izuzetno pametan i dobar, uvijek je spreman na šale te nema zadatka kojeg on ne zna riješiti! Objašnjava odlično te se maksimalno trudi što je bolje moguće objasniti što je potrebno na razne načine. U potpunosti se posveti vama .Ima strpljenja sa svime sto radi . Ako do sada niste voljeli matematiku ovaj instruktor će to promijeniti u to budite sigurni. Dođite i uvjerite se u sve ! Nemojte dalje tražiti jer vam je ovo najbolji izbor zagarantirano
odAbel Vidošić, Veljača 7, 2016
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Uz odlične uvijete za rad i lijepim prostorom, svojom profesionalnosču s malom dozom humora uz njega i najteži matematički problemi će vam biti kao proljetna šetnja šumom. Predan u potpunosti od prve do posljednje sekunde sata jednako. Jednom mi je rekao da je za njega matematika ljubav i tu rečenicu je dokazao kroz svo preneseno znanje na mene. Svi vi koji muku mučite s matematikom iskreno vam preporučam da dođete i sami se uvjerite u sve napisano gore.
odMatea Doboš, Siječanj 27, 2016
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Definitivno moje preporuke kome god treba. Jako profesionalan odličan instruktor s velikim znanjem, ugodnom prijateljskom atmosferom i lijepo uređenim prostorom i uvjetima za rad. Preda se u potpunosti i posveti osobi kod davanja instrukcija (poduka). Vjerujete mi i onaj ko ne znam i matematika mu je stran pojam i ne voli je uz ovog instruktora će postati pravi matematičar ako ima volju i upornost i želju i ako radi vježba zadatke koje on zada, a ono što je najvažnije zavolit će ovaj predmet. Moje osobno iskustvo.

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Njemački jezik
Njemački jezik/Zagreb i okolica
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 260 i Članova: 1 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika