Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Priprema za DM/CAE/IELTS, instrukcije, poslovni engleski

Profesorica sam ENGLESKOG i ŠPANJOLSKOG JEZIKA s više od 10 godina iskustva u održavanju nastave oba strana jezika (srednja škola, škole stranih jezika, pripreme za maturu). Studirala sam, živjela i radila u Španjolskoj i Irskoj, kako u nastavi, tako i u realnom sektoru. Dajem dinamične i kvalitetne individualno krojene privatne poduke, svim uzrastima i na svim razinama (A1-C2); već godinama uspješno pripremam učenike za državnu maturu (A/B), međunarodno priznate ispite kojima dokazujete poznavanje jezika (FCE/CAE/CPE, TOEFL, IELTS...); održavam poduku poslovnog engleskog jezika te stručnog jezika (ugostiteljstvo, turizam, sestrinstvo itd.); pripremam Vas za razgovor za posao na engleskom jeziku i izlaganje na inozemnim konferencijama ili njihovo lakše praćenje, prevodim životopise i motivacijska pisma/molbe za posao te vršim druge kvalitetne prijevode s/na oba jezika. Također vrlo uspješno i uz brze rezultate održavam online nastavu za učenike koji žive u udaljenim dijelovima Zagreba ili izvan njega.

Korištenjem multimedijskih materijala nastava je dinamična, interaktivna, zabavna i prilagođena potrebama svakoga učenika, primarno usmjerena na "jezičnu proizvodnju" (govor/pisanje/uvježbavanje ciljanih gramatičkih struktura i postupno proširenje vokabulara u konkretnoj uporabi i situacijama bliskim učenikovom iskustvu), čime se već na prvome satu rješavate straha od komunikacije na stranome jeziku te postižete brze, vidljive i trajne rezultate.

Iskoristite mogućnost održavanja besplatnog probnog sata putem interneta (20 minuta). Povoljnija cijena za učenje u paru, za veći broj sati i dugoročnu suradnju. Cijena od 65 do 75 kn za školski sat, ovisno o vrsti poduke i razini znanja. Obratite mi se s povjerenjem i konačno progovorite na stranome jeziku puni samopouzdanja.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Utrina, Zagreb
Telefon
0915401441
Pregleda
260
Objavljen
05.06.2017

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/ZAGREB
Njemački jezik
Njemački jezik/Zagreb i okolica
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 340 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika