Pretraživanje na karti

karta

Hrvatski jezik

ZORA DIEL

Profesorica hrvatskoga jezika s velikim radnim iskustvom u gimnaziji priprema uspješno maturante koji trebaju ozbiljnu individualnu pripremu za državnu maturu radi slabog predznanja ili postizanja boljih rezultata na maturi, a daje instrukcije i učenicima ostalih razreda gimnazije ili srednje škole. Posjedujem mnoštvo popratnog materijala za lakše usvajanje i primjenu znanja ( testovi i dr.), a s uspjehom pripremam maturante za pisanje eseja ( pišemo sve eseje na A ili B razini ), kao i za ponavljanje cjelokupnoga gradiva za test. Lokacija : Zagreb-Dugave
Instrukcije
  • Srednja škola
Adresa
Vajdin vijenac 18, Zagreb
Mobitel
0994204262
Telefon
660 4503
Pregleda
5854
Dolazak
k meni kući
Objavljen
10.10.2017
Komentari (1)
odn_bez_zmija012, travnja 28, 2024
Molim vas napišite kratki sadržaj, temu, vrijeme i mjesto radnje i pouku za bajku Odani prijatelj Oscara Wilde-a. Zato što ja sam već tražio/la, i tražila/o, i tražio/la ali nisam ništa pronašla/o.
Molim vas da vi budete ti koji će te napisati to.
Puno bi mi značilo!!!

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 90