Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Natalija Kornhauser Mesarić

PROFESORICA i SUDSKA TUMAČICA ZA NJEMAČKI JEZIK, magistra znanosti. Imam 25 godina iskustva u prevođenju, podučavanju na svim razinama znanja i vođenju tečajeva. 10 godina vodila sam vlastitu školu stranih jezika u Zagrebu. Ako razmišljate o načinima učenja jezika, budite svjesni mnogih prednosti koje pruža individualna nastava: učenik može uvijek pitati sve što ga zanima, moja je pažnja usmjerena samo na vas, plan, način i tempo učenja prilagođeni su isključivo vama jer vas odlično poznajem, termine birate sami kako ne biste bili pod vremenskim pritiskom, a možete učiti i iz udobnosti vlastitog doma. Stoga je gradivo moguće savladati mnogo brže nego na tečajevima. Polaznici dobivaju moj pregled gramatike i mnogo dodatnih materijala koji prate nastavu. Module A1, A2 i B1 radim prema vrlo kvalitetnom i zahtjevnom udžbeniku Daf kompakt, a module B2, C1 i C2 prema udžbeniku Mittelpunkt neu. Za vašu orijentaciju navodim približno trajanje pojedinog stupnja: modul A1 (8 lekcija - 36 školskih sati), modul A2 (10 lekcija - 52 školska sata, modul B1 (12 lekcija - 72 školska sata). Uzmite u obzir da stvarno trajanje tečaja ovisi isključivo o vašem radu i zalaganju. Naglašavam da je učenje stranog jezika ozbiljan i dugotrajan proces koji pretpostavlja ne samo odgovoran i stručan pristup nastavnika, već i marljiv rad učenika bez čega nije moguće ostvariti značajan napredak. Od samog početka naglasak stavljam i na konverzaciju i na učenje gramatike. Samo je tako stečeno znanje trajno i možete ga primijeniti u novim govornim situacijama. Ako se radi isključivo na konverzaciji gramatika ostaje velika nepoznanica. Gradivo objašnjavam metodički razrađeno, prezentiram ga na zabavan i lako razumljiv način. Pripremam i za polaganje međunarodno priznatih ispita na Goethe institutu. Moguća je poduka i putem SKYPE-a. Ovakav je način učenja vrlo spretan i ekonomičan i ništa se ne gubi na kvaliteti poduke. Nastavu održavam u vlastitom, vrlo ugodnom prostoru u Zagrebu (Kvaternikov trg, Srebrnjak).
Cijena sata: 45' = 60 kn, 60' = 70 kn, 90' = 100 kn, vrijedi i za poduku preko SKYPE-a.
Molim da mi pošaljite upit na natalijamail123@gmail.com ili me nazovite na 091/4899 831.
mr.sc. Natalija Kornhauser Mesarić, prof.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Dugi do 13, Zagreb
Mobitel
091 4899 831
Pregleda
224
Dolazak
ne
Objavljen
03.04.2018
Karta

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Zagreb
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 607 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika