Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

mr.sc. Natalija Kornhauser Mesarić, prof.

PROFESORICA GERMANISTIKE i SUDSKA TUMAČICA ZA NJEMAČKI JEZIK, magistra znanosti na području njemačke književnosti.
Imam 25 godina iskustva u prevođenju, podučavanju na svim razinama znanja i vođenju tečajeva. 10 godina vodila sam vlastitu školu stranih jezika u Zagrebu. Radim kao prevoditelj i tumač na području prava, financija, IT-a i osiguranja. Ako razmišljate o načinima učenja jezika uzmite u obzir mnoge prednosti koje pruža individualna nastava: možete pitati sve što vas zanima i izvan redovnih termina poduka, moja je pažnja na satu usmjerena samo na vas, a plan, način i tempo učenja prilagođavam situaciji, vašem raspoloženju i znanju. Termine birate sami kako ne biste bili pod pritiskom vremena i drugih obaveza, a možete učiti i iz udobnosti vlastitog doma. Zbog svega je gradivo moguće savladati mnogo brže i ležernije nego na tečajevima. Polaznici dobivaju moj pregled gramatike i mnogo dodatnih materijala koji prate nastavu. Radim prema vrlo kvalitetnim udžbenicima. Navodim približno trajanje pojedinog stupnja: modul A1 (8 lekcija - 36 školskih sati), modul A2 (10 lekcija - 52 školska sata, modul B1 (12 lekcija - 72 školska sata). Stvarno trajanje tečaja ovisi isključivo o vašem radu i zalaganju jer je učenje stranog jezika ozbiljan i dugotrajan proces koji pretpostavlja ne samo odgovoran i stručan pristup nastavnika, već i marljiv rad učenika. Važno je također da je nastavnik profesor jezika koji izvrsno poznaje gramatiku. Stoga od samog početka naglasak stavljam i na konverzaciju ali i na učenje gramatike jer je samo tako stečeno znanje trajno i možete ga primijeniti u novim govornim situacijama. Radimo li isključivo na konverzaciji, a to je mnogima vrlo primamljivo, gramatika ostaje velika nepoznanica što vrlo brzo na negativan način dolazi do izražaja. Konverzacija svakako, ali u granicama vaše trenutne razine znanja. Gradivo objašnjavam metodički razrađeno i na lako razumljiv način. Pripremam i za polaganje međunarodno priznatih ispita na Goethe institutu. Moji učenici postižu izuzetno visoke rezultate. Moguća je poduka i putem SKYPE-a. Ovakav je način učenja vrlo spretan i ekonomičan. Nastavu održavam u vlastitom vrlo ugodnom prostoru u Zagrebu (Kvaternikov trg, Srebrnjak).
Cijena sata: 45' = 60 kn, 60' = 70 kn, 90' = 100 kn, vrijedi i za poduku preko SKYPE-a.
Molim da mi pošaljite upit na Natali.Kornhauser@gmail.com ili me nazovite na 091/4899 831.
mr.sc. Natalija Kornhauser Mesarić, prof.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Dugi dol 13, Zagreb
Mobitel
091 4899 831
Pregleda
1178
Dolazak
ne
Objavljen
10.08.2018
Karta
Komentari (18)
odMaja, Srpanj 6, 2018
S Natalijom se ‘’nalazim’’na Skyp-u svaku Subotu I Nedjelju vec gotovo godinu dana. Kada smo pocele uciti, niam znala reci ni rijec njemackog, ali vec nakon prvih nekoliko sati sam pocela primjecivati razliku. Trenutno zavrsavamo B1 razinu te se nadam da cu uskoro moci voditi konverzaciju na njemackom.

Nataliju bih preporucila jer jako lako prepozna vasu brzinu ucenja te prilagodi svoj tempo Vama. Isto tako se pobrine da objasni slozenu gramatiku na jednostavan nacin te da strukturu lekcija odrzi dinamicnom, korisnom i zanimljivom (vjezbe & gradivo). Iako se s Natalijom cujem preko Skyp-a, uopce nemam osjecaj da se radi o ucenju na daljinu te ne osjecam nikakvu razliku od ucenja licem u lice. Ukoliko niste u Hrvatkoj (ili u Zagrebu) I imate predrasude prema ucenju preko Skypa, vjerujte mi da za to nema razloga- posebno ako za Vaseg ucitelja izaberete Nataliju. :)
Odgovor instruktora

Draga Maja, mi se zaista samo čujemo na skype, čak se niti ne vidimo uvijek :))) jer nakon napornog poslovnog tjedna Vama je najljepše opustiti se u komfornosti svojeg doma i učiti bez potrebe da ste uvijek u "top" izdanju čega Vam je dosta i preko tjedna. Do naše subotnje "špice" u trenirci i uz kavicu lijep pozdrav!

odIrena, Lipanj 10, 2018
Definitivno se slažem sa svim već navedenim komentarima. Gospođa Natalija naučila me je učiti njemački. Fantastičan je i pedagog. Počela sam učiti njemački iz potrebe, zbog odlaska u inozemstvo. Potreba je u međuvremenu nestala - ostajem doma! Ali njemački s gđom Natalijom nastavljam učiti iz čistog zadovoljstva.
Sve pohvale na sistemu učenja, strpljenju i volji.
Gđu Nataliju preporučam svima koji žele naučiti njemački jezik.
Odgovor instruktora

Irena, Vi možete zaista biti uzor svakom učeniku. Toliko ste precizna, detaljna i marljiva, a zadovoljstvo postignutim rezultatima pokreće Vaše nove energije!

odRatko, Lipanj 9, 2018
S profesoricom Kornhauser Mesarić radim njemački preko Skype-a skoro godinu dana i mogu reći sve najbolje o njenom načinu rada. Do sada sam učio jezik u grupama i s 2-3 profesora preko Skype-a i mogu reći da sam najveći napredak imao pri učenju s profesoricom Kornhauser Mesarić, tako da ukoliko tražite instrukcije njemačkog kod profesorice, definitivno nećete pogriješiti.
Odgovor instruktora

Ratko hvala! Radimo i dalje na sigurnosti i spretnosti u komunikaciji i izražavanju. Svaku rečenicu okrećemo, pretvaramo iz pasiva u aktiv i nazad, širimo frazama pa opet od početka - na bezbroj načina :) pa ste onda sve sigurniji i sigurniji.

odJosipa, Lipanj 9, 2018
Zbog posla nisam u mogućnosti pohađati tečaj njemačkog jezika, stoga sam se odlučila na satove kod profesorice Kornhauser preko Skypa. Iz osobnog iskustava mogu potvrditi da i takva vrsta nastave ima stvarno dobru kvalitetu i ono što je prednost kod ovakvog oblika nastave je da se dogovarate kada vam odgovara termin. Profesorica je uvijek spremna pomoći oko svega, čak i kada čovjek ima pitanje izvan nastavnog termina i nebitno je koja je tema u pitanju, profesorica se uvijek potrudi pronaći odgovor. Vjerujte da je s tako pristupačnom i veselom osobom koja je uvijek spremna odgovoriti na vaša pitanja i koja se uvijek potrudi sve lijepo objasniti, još u nastavi jedan na jedan, stvarno gušt učiti nešto novo. Stvarno topla preporuka svima.
Odgovor instruktora

Hvala. Lijepo je raditi u terminima kada učenik nije opterećen drugim obavezama i ima vremena za sebe. Onda se informacije ležerno usvajaju i rad ne predstavlja napor, već zabavu i opuštanje.

odIvana Životić, Lipanj 8, 2018
Sve pohvale za profesoricu!Osoba sa velikim znanjem i iskustvom,dobro i razumljivo objasni tematiku lekcije(riječi i gramatiku).Uz njeno veliko znanje,motivirani ste za učenje ovog teškog jezika!Satovi su prema dogovoru,tako da dolazite kad vama odgovara,što je također važno!Na dobrom smo putu prema polaganju B2 ispita,što je i krajnji cilj!U svakom slučaju,u moru oglasa za učenje njemačkog jezika,ovaj je sigurno jako dobar izbor!Ohne Fleis,kein Preis!
Odgovor instruktora

Da, da. Bez muke nema nauke. Raditi se treba dosta, osobito na visokom stupnju, a i čitati što više i širiti vokabular. A tu ste Vi zaista primjer marljivosti.

odMirela Jajcanin, Lipanj 8, 2018
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Moj sin Luka koji trenutno zavrsava 8. razred godinama radi s prof. Natalijom i samo zahvaljujuci njoj ima odlican iz njemackog jezika koji uci od prvog razreda OŠ. Njen vrlo profesionalni pristup, trud, dodatni materijali, biljeznica ispunjena prijevodima, gramatikom, vremenima i ostalim pojedinostima ne mogu jednostavno nahvaliti. Najbolje Luka opisuje njen rad rijecima, citiram: “ Mama, da svi objasnjavaju ko Natalija, iz svega bi imao 5!” Iskren djecji komentar. Bolje ne moze.
Odgovor instruktora

Iako Luka sada kada je u srednjoj školi više nema njemački kao obavezan predmet izrazio je želju da nastavi učiti. To je za mene najljepši oblik pohvale!

odMia, Lipanj 8, 2018
Veliko hvala profesorici Nataliji! Krenule smo s radom prije samo tjedan dana, a moja nastavnica iz škole (1.razred jezične gimnazije) primjetila je veliki napredak u mom znanju.
Eh, da sam barem prije počela, a ne na kraju školske godine, imala bih cistu peticu.
Iskreno je preporučam, a mi cemo svakako nastaviti s radom.
Odgovor instruktora

Draga Mia, čujemo se na jesen i radimo svaku lekciju u miru i detaljno. Tako je mnogo lakše, gradivo se stigne naučiti, a uspjeh naravno ne izostaje.

odDario, Lipanj 8, 2018
Profesionalno, fleksibilno i efikasno u svakom smislu riječi.
Surađujemo već oko 7mj i svakako preporučam onome tko stvarno želi naučiti njemački pravilno i kvalitetno, bilo da se radi o školskim ili poslovnim potrebama.
Odgovor instruktora

Hvala Dario na riječima pohvale. Bez obzira na činjenicu da sada živite i radite u Njemačkoj mi i dalje učimo jer samo tako možete najbolje "profitirati" u njemačkog govornom okruženju.

odIvana Kanceljak, Lipanj 7, 2018
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Kod prof. Kornhauser Mesarić dolazim godinama jer mi grupno učenje nije odgovaralo. Volim samostalno odabrati tekstove ovisno o interesu. Dobar dio vremena smo radile i tekstove s pravnim terminima. Profesorica se uvijek uspije prilagoditi mojim željama.
Odgovor instruktora

Hvala Ivana, meni predstavlja također veliko zadovoljstvo u suradnji i interakciji s Vama proširivati znanja na području pravne terminologije.

odRenata, Lipanj 7, 2018
Sve pohvale profesorici Nataliji. Strpljiva, simpaticna i profesionalna. Izuzetno zadovoljni individualnom podukom. Topla preporuka svima!
Odgovor instruktora

Najljepša hvala! Izuzetno me raduje da je moja učenica uspjela nakon samo četiri sata rada dobiti vrlo dobru ocjenu! Trudimo se i dalje.

odVanessa, Lipanj 7, 2018
Jedna prije svega divna , divna žena! Uvijek vesela , izlazi u susret, a podučava vrhunski! Jako dobra atmosfera , detaljno obrazloženje za svaku nejasnoću. Uvijek na raspolaganju. Velika preporuka za divnu Nataliju. :) :)
Odgovor instruktora

Draga Vanessa, hvala na tako lijepim riječima. Sretna sam kada su moji učenici zadovoljni radom. Uvijek stojim na raspolaganju, samo šaljite sličice kada rješavate zadatke za zadaću!

odNikola, Lipanj 7, 2018
Nakon nekoliko godina učenja njemačkog u školama stranih jezika odlučio sam se za individualnu nastavu. Razlog je bio taj što nakon toliko vremena i potrošenih novaca i dalje nisam uspio propričati njemački, što je za mene bilo veliko razočaranje, jer inače tečno govorim engleski C1 i francuski B2. Problem je što je njemački donekle poseban sa svojom gramatikom i potrebno je dosta interakcije koju u je teško postići osim ako se ne radi individualno 1 na 1 sa profesorom. K tome profesor treba biti taj koji će učenika na najlakši naći naučiti, što često iz mog iskustva sa školama stranih jezika nije bio slučaj. Gđu. Nataliju bi svakako preporučio, jer mi je pomogla da napokon propričam njemački. Definitivno je nužno raditi sa nekim tko zna kako nekoga naučiti i drago mi je da više ne gubim vrijeme i novac.
Odgovor instruktora

Poštovani Nikola, drago mi je da ste prepoznali ono što uvijek naglašavam: malim ali koracima punim znanja najbrže se dolazi do slobode u izražavanju. Hvala na lijepim riječima.

odTea, Lipanj 7, 2018
Stručna i pedantna profesorica sa toplim pristupom i razrađenom sistematikom uz koju učim neprimjetno, a puno! :)
Velika preporuka od mene!
Odgovor instruktora

Tea, drago mi je da Vam učenje predstavlja zadovoljstvo iako Vam umjesto jednog dajem neprimjetno :) barem tri sinonima i još pokoju frazu za svaku novu riječ!

Dolazim profesorici Kornhauser Mesarić već skoro godinu dana i trenutno sam na B2 razini. Svakako preporučujem. Topla i srdačna osoba, a nadasve veliki stručnjak. Vrlo jednostavno objasni komplicirane stvari kojima obiluje njemački jezik, a i dobio sam mnogo dodatnog materijala u obliku skripti.
Odgovor instruktora

Dodatni materijali predstavljaju veliku pomoć. Za svaku važnu gramatičku cjelinu na koju radeći nailazimo odmah stiže prateće gramatičko objašnjenje u bojama. Pregledno i ključno - bez suvišnih detalja koji ionako nikoga ne zanimaju :))) i bez kojih se još dugo može. A kad dođe vrijeme, dođu na red i ti detalji.

odMartina, Lipanj 7, 2018
Prof. Natalija KornhauserMesaric istaknula se svojim pristupom ucenja i moje dijete je znatno napredovalo u njemackom jeziku od kad profesorici dolazi na poduku. Strucan i personaliziran pristup poboljsali su njegovo razumijevanje jezika, primjenu njemackog jezika u aktivnim (govornim) situacijama, a interaktivnim nacinom rada profesorica je stvorila pozitivan stav i visoku zainteresiranost djeteta, sto je na kraju rezultiralo i odlicnim ocjenama u skoli i afinitetu prema njemackom kao stranom jeziku. Svakako cemo nastaviti i dalje s podukama i iskreno preporucam prof. Kornhauser Mesaric.
Odgovor instruktora

Draga mama Martina, kada radim s djecom u nižim razredima osnovne škole važno mi je stvoriti opuštenu atmosferu. Tako učenje ne izaziva negativne emocije, dijete se ne osjeća opterećenim i sve uspijevamo napraviti. Zato šala, zabava i smijeh! A možemo napraviti i kokice ako je nešto baš teško, teško za naučiti :)

odIvana, Lipanj 7, 2018
Profesorica
Profesorica Natalija je vrlo draga i profesionalna, sa visokim znanjem jezika i smislom za poduku. Radni ambijent je veoma ugodan, nastava je dobro organizirana i osigurani su razni materijali (gramatika, pravila, vježbe..) Svakako preporučam svima koji žele jezik naučiti na kvalitetan i efikasan način.
Odgovor instruktora

Nina, s obzirom da ste izuzetno marljivo radili na stupnju A1 mogli smo odmah započeti sa zahtjevnijim tečajem za rad u turizmu koji je pretpostavljao barem 140 sati nastave općeg jezika. Mi smo uspjele stupanj A1 napraviti u samo 30-ak sati i sada nas nakon završenog turizma eto dalje na stupnju općeg jezika B1! Čestitke!

odIvana Picukarić, Lipanj 7, 2018
Profesorica za 5,objašnjava odlično,a rezultati kvalitetnog rada vidi se na ocjenama.
Odgovor instruktora

Polako, ali sigurno i ustrajno.

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 6402 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika