Matematika
Matematika/Zagreb
Fizika
Fizika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/ZAGREB
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Njemački jezik
Njemački jezik/Zagreb i okolica
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Kvalitetna poduka za odrasle i srednjoškolce, gratis probni sat

Profesorica sam ENGLESKOG i ŠPANJOLSKOG JEZIKA s 15-godišnjim iskustvom održavanja grupne i individualne nastave te iskustvom rada u realnom sektoru u zemlji i inozemstvu Španjolska, Irska).

Dajem moderne i kvalitetne individualne poduke prilagođene ciljevima i interesima učenika; održavam poduku poslovnog te stručnog engleskog jezika; pripremam Vas za razgovor za posao na engleskom ili španjolskom jeziku i izlaganje na inozemnim konferencijama ili njihovo lakše praćenje; vrlo uspješno pripremam učenike za državnu maturu (A razina) i međunarodno priznate ispite (FCE/CAE/CPE, TOEFL, IELTS, DELE); prevodim životopise i motivacijska pisma/molbe za posao te radim druge vrste prijevoda s/na oba jezika.

U radu koristim multimedijske materijale, vlastite infografike i sažetke. Nastava je dinamična, interaktivna, zabavna i obavezno prilagođena ciljevima svakoga učenika, primarno usmjerena na "jezičnu proizvodnju" (govor/pisanje/uvježbavanje ciljanih gramatičkih struktura i postupno proširenje vokabulara u konkretnoj uporabi i situacijama bliskim učenikovom iskustvu i interesima) te se održava u pozitivnom ozračju, tako da se već na prvome satu rješavate straha od komunikacije na stranome jeziku. Osim toga, budući da dosljedno pratim Vaš proces učenja i mjerim napredak iz sata u sat, učeći sa mnom postižete odmah primjetne i trajne rezultate. Udžbenike ne morate kupovati.

Ukoliko ste zainteresirani za profesionalno strukturiran i kvalitetan vid poduke, koji je istovremeno prilagođen isključivo Vama i Vašem vremenu i akademsko-poslovnim potrebama, nazovite - ili još bolje - pošaljite SMS s podacima o tipu nastave za koju ste zainteresirani, zašto biste učili ENG/ŠPA i na kojoj ste razini znanja (prema vlastitoj procjeni) pa ću Vam se povratno javiti za daljnji dogovor oko gratis probnoga sata (30 min, ne vrijedi za instrukcije).

Veselim se zajedničkoj suradnji i uspjehu! :)

Prof. Suzana
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Utrina, Novi Zagreb
Mobitel
097/7482-248
Pregleda
133
Dolazak
Skype, internet
Objavljen
11.09.2018
Karta

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 409 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika