Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Za kvalitetno ispunjeno ljeto :)

Dosadili su Vam filmovi/serije/dnevnici/presice stožera? Želite novu, uzbudljivu aktivnost kojom ćete ispuniti ljetne dane? Što kažete na učenje njemačkog - i to iz udobnosti vlastitog doma?

Radim već dugo s djecom (velikom i malom) i odraslima. Do sada sam mnoge učenike spasila od produžne nastave, mnoge četvorke pretvorila u petice i mnogim odraslima pomogla u savladavanju konverzacijskih vještina prije odlaska na rad u zemlje njemačkog govornog područja. Vjerujem da mogu pomoći i Vama.

Nitko ne voli kupovati "mačka u vreći", pa Vam zato prvi sat instrukcija dajem potpuno besplatno! Vjerujem da ćete tako moći najbolje procjeniti odgovara li Vam moj način rada.

Napomena - instrukcije održavam preko Skype-a, a cijena je fiksna bez obzira na broj ljudi na video pozivu (što znači da možete učiti njemački zajedno s mamom, bakom, susjedom, kumom, polu-ujakom svoje šogorice ili bilo kojom drugom Vama dragom osobom).

Nadam se uspješnoj suradnji :)

Mirna
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
Mobitel
0917350016
Pregleda
43
Objavljen
24.06.2020

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 332 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika