Fizika
Fizika/Sesvete
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb (Maksimir)
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Prijevodi i tumačenja
Prijevodi i tumačenja/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Ostalo
Ostalo/Zagreb
Matematika
Matematika/Split

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Kvalitetna poduka engleskog i španjolskog jezika - probni sat gratis

Profesorica sam ENGLESKOG i ŠPANJOLSKOG JEZIKA s vise od 15 godina iskustva održavanja grupne i individualne nastave te iskustvom rada u realnom sektoru u zemlji i inozemstvu.

Držim moderne i kvalitetne individualne poduke prilagođene ciljevima i interesima učenika; održavam poduku općeg, poslovnog te stručnog engleskog i španjolskog jezika; pripremam Vas za razgovor za posao na engleskom ili španjolskom jeziku i izlaganje na inozemnim konferencijama ili njihovo lakše praćenje; izrazito uspješno pripremam učenike za državnu maturu (A razina) i međunarodno priznate ispite (FCE/CAE/CPE, TOEFL, IELTS, DELE); prevodim životopise i motivacijska pisma/molbe za posao te radim druge vrste prijevoda s/na oba jezika.

U radu koristim multimedijske materijale, vlastite infografike i sažetke. Nastava je dinamična, interaktivna, zabavna i obavezno prilagođena ciljevima svakoga učenika, primarno usmjerena na "jezičnu proizvodnju" (govor/pisanje/uvježbavanje ciljanih gramatičkih struktura i postupno proširenje vokabulara u konkretnoj uporabi i situacijama bliskim učenikovom iskustvu i interesima) te se održava u pozitivnom ozračju, tako da se već na prvome satu rješavate straha od komunikacije na stranome jeziku. Osim toga, budući da dosljedno pratim Vaš proces učenja i mjerim napredak iz sata u sat, učeći sa mnom postižete odmah primjetne i trajne rezultate. Udžbenike ne morate kupovati.

Ukoliko ste zainteresirani za profesionalno strukturiran i kvalitetan vid poduke, koji je istovremeno prilagođen isključivo Vama i Vašem vremenu i akademsko-poslovnim potrebama, nazovite - ili još bolje - pošaljite SMS s podacima o tipu nastave za koju ste zainteresirani, zašto biste učili ENG/ŠPA i na kojoj ste razini znanja (prema vlastitoj procjeni) pa ću Vam se povratno javiti za daljnji dogovor oko gratis probnoga sata (30 min). Cijena sata od 60 minuta ovisi o vrsti i vremenu odrzavanja poduke.

Veselim se zajedničkoj suradnji i uspjehu! :)

Prof. Suzana
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Novi Zagreb, online
Mobitel
0915401441
Pregleda
81
Dolazak
Ne
Objavljen
05.11.2020

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Sesvete
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 325 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika