Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Matija Nikić Istaknuto Popularno

Dragi srednjoškolci, maturanti i studenti, odlučili ste što želite studirati i Vaš izbor je Medicinski fakultet, Farmacija, PBF ili neki drugi fakultet za koji trebate znanje iz kemije i/ili biologije ili Vam je teško pratiti gradivo, imate "rupe" u znanju te premalo vremena za spremiti ispit ili samo trebate individualne poduke?

Profesor sam kemije i biologije s višegodišnjim iskustvom u radu s učenicima i studentima i nudim Vam pomoć.
Individualne instrukcije iz kemije i biologije, pripreme za državnu maturu, prijemne i studentske ispite (svi kolegiji) te natjecanja, uživo ili online.


[POLUINDIVIDUALNE INSTRUKCIJE DO 5 LJUDI] Ukoliko više vas na fakultetu ili u školi ima problem iz istog dijela gradiva možemo organizirati online poluindividualne instrukcije iz kemije i biologije, po povoljnijoj cijeni.

Poduke se održavaju na adresi Ožujska ulica 2 (Vrbani) ili online.
Prijaviti se možete na broj 0911547321 ili na email adresu mnikic123@gmail.com .

Javite se i zavolite prirodne znanosti. :)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Ožujska 2, Zagreb, Zagreb
Mobitel
0911547321
Pregleda
24196
Objavljen
27.06.2023
Komentari (61)
odLuka, srpnja 13, 2024
Svaka pohvala za profesora. Zbog njega sam sve 4 godine u gimnaziji imao 5 kemiju, na maturi dobio 5 iz kemije i prošao prijemni na medicini u Zagrebu. Uživao sam u svakome satu s profesorom. Jako profesionalan pristup uz humor koji čini svaki sat i gradivo lakšim. Svakome preporučam ❤️
odJana Nežmahen, svibnja 7, 2024
Sve pohvale profesoru Matiji Nikiću!! Na instrukcije iz kemije išla sam bez puno predznanja no unatoč tome uspio mi je prenijeti veliku količinu znanja potrebnu za upis na medicinski fakultet u Zagrebu koji sam nedavno upisala uz njegovu pomoć. Najbolji instruktor kemije kod kojeg sam dosad bila
odTea, veljače 18, 2024
Sve pohvale za profesora Matiju. Uspio mi je na jednostavan i zanimljiv način objasniti zahtjevno gradivo organske kemije s PMF-a. Hvala na svemu i preporučujem svakom!
odSara, veljače 9, 2024
Instrukcije su super. Instruktor se u potpunosti prilagodi učeniku i objašnjava složeno gradivo iz kemije na lako razumljiv način. Preporuke svima-brzo će te napredovati bez obzira na vaše predznanje!
odTonka, veljače 7, 2024
Sa nikakvim znanjem kemije upisala sam sanitarno inzenjerstvo gdje je kemija najteži predmet i uz najboljeg profesora i instruktora sam kemiju položila sa 4 , a evo sad sam druga godina i nedavno sam i biokemiju položila sa 4. Moje tople preporuke za sve uzraste osnovnoškolce,srednjoškolce i studente ako imaju bilo kakvih problema sa kemijom bilo da nemaju osnove ili ako žele veću ocjenu Matija je tu da to pomogne i rijesi na zanimljiv i edukativan način na način koji cete zavoljeti kemiju i shvatit koliko je svijet kemije zanimljiv.
odKarlo, travnja 6, 2023
Kod prof. Nikića imao sam online pripreme za natjecanje iz kemije i postigao odlične rezultate. Pristupačan je, simpatičan i na vrlo zanimljiv i opušten način objašnjava gradivo. Tople preporuke svima. Profesor je izvrstan!
odSara, rujna 9, 2022
Svi, naročito kolege FKIT-ovci, ove instrukcije su moja topla preporuka. Ležerno, na vrijeme, zabavno, sve što možete poželjeti od dobrog instruktora. :)
odLuka, srpnja 21, 2022
U pocetku nisam dobro razumio kemiju, medutim u radu s prof. Nikicem popravio sam rupe u znanju, kvalitetno savladao novo gradivo te napokon razumijem sto radimo na satu. Topla preporuka.
odSabina, srpnja 18, 2022
trebala sam instrukcije iz kemije i profesor je stvarno na jednostavan i poučan način objasnio gradiva koja sam trebala. Također mi se svidjelo što je gradiva povezao sa stvarima u svakodnevnom životu čime sam još bolje shvatila gradivo. Tople preporuke svima koje muči kemija.
odSabina, srpnja 18, 2022
Ja sam trebala instrukcije iz kemije i profesor je na jednostavan i odličan način objasnio gradiva koja sam trebala. Sviđalo mi se što je neka gradiva povezao i sa svakodnevnim životom čime sam još bolje shvatila gradivo. Samo pohvale.
odSabina, srpnja 16, 2022
Ja sam kod profesora Nikića išla na instrukcije iz kemije jer mi je bila potrebna za maturu i prijemni i mogu ga samo pohvaliti. Objasnio mi je kako riješiti zadatke bez da mi oduzimaju puno vremena što mi je bilo vrlo bitno i korisno. Također mi je pokazao neke "cake" na zadacima i odlično mi je što je puno gradiva mogao objasniti kroz primjere iz života.
odKlara, srpnja 8, 2022
Odličan profesor, jednostavno i lako objašnjava te tako omogućava lakše "upijanje" i shvaćanje kemije.
odMarin, lipnja 30, 2022
Topla preporuke za prof. Nikića. Izuzetno stručan, ugodan u komunikaciji, susretljiv za sva pitanja, jednostavan dogovor oko termina. Od silnih problema i muka koje mi je kemija zadavala na fakultetu na kraju je uz njegovu pomoć položena s ocjenom odličan!
odLeona, lipnja 19, 2022
Kod Matije sam dosla na pripremu za maturu iz kemije jer obrazovni program u skoli nije pruzao razumijevanje u odgvarajucoj mjeri. Vec u prvom susretu pronasli smo zajednicki jezik i zbog kvalitetnog pristupa gradivo se lako usvajalo (primjeri, objasnjenja sa primjerima iz zivota). Ono sto je najbitnije, napravili smo plan priprema i toga smo se drzali tako da sam bila sigurna da cemo sve uspjeti proci, osjecala sam se sigurnije i samouvjerenije sto je puno pomoglo na maturi. Osim samog gradiva, cesto sam dobila savjet kako se lakse snaci na ispitu, maturi ili cak na faukultetu (odlicna priprema!). Ocjena odlican :)
Preporuke za prof. Nikića. Izvrstan profesor koji na lako shvatljiv način objašnjava i složenije gradivo. Pristup vrlo individualan. Pripreme su bile za studij farmacije a rezultati su odlični.
odDora, rujna 27, 2021
Imam zaista same pohvale za Matiju, definitivno najbolji instruktor kemije s kojim sam radila. Stvarno se trudi i stalo mu je do toga da shvatimo gradivo koje pokazuje. Kemija je dosta specifičan predmet i bitno je imati nekoga tko zna pokazati, Matija je dedinitivno pravi instruktor za to
odJan, rujna 15, 2021
Samo riječi hvale za prof. Nikića. Jednostavan i vrlo temeljit, svakom problemu pristupa s optimizmom i kvalitetnim rješenjima što je danas u školstvu ali i podukama vrlo rijetko. Osobno me spremio za prijemni iz kemije na medicini koji sam odlično napisao i upisao se bez problema. Kemiju na vrlo zanimljiv način povezuje s biologijom i dakako ju čini životnijom što puno olakšava učenje ali i razumijevanje gradiva. Osobite pohvale za poduke iz organske, profesor Nikić je taj “zafrknuti” dio kemije, koji se slabo objašnjava u školama, objasnio izvrsno a uz sve to i na jako zanimljiv način. Uz sve navedeno daje odlične savjete za učenje i trudi se maksimalno pomoći. SVE PREPORUKE!!
odLuka, srpnja 13, 2021
Pripreme iz kemije upisao sam kako bi se što bolje pripremio za prijemni ispit na medicinskom fakultetu u Zagrebu. Profesor mi je jako puno pomogao te sam uspio upisati medicinu. Vrlo je profesionalan, ali i opušten te uvijek spreman izaći u susret. Imam samo pohvale i toplo preporučam svima!
odLea, lipnja 15, 2021
Došla sam kod profesora Nikića zbog priprema za maturu iz kemije. Moje predznanje iz srednje skole je bilo minimalno, no uz profesora sam uspjela nadoknaditi sve sto nisam usvojila u skoli i to na zabavan i kreativan nacin, u odlicnoj atmosferi. Topla preporuka svima koji traze dobre pripreme iz kemije!
odSara, svibnja 11, 2021
Dosla sam kod profesora zbog problema sa organskom kemijom, malo je rec da na poseban nacin mi je pomogao da svladam gradivo. No prije svega da sama razumijem i shvatim problem i nadem rijesenje. Uz preneseno znanje, dodatno napuni samopouzdanjem! Sbe preporuke
Stranica 1 od 4

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 97