Glazbeni
U sklopu prvih sati violončela učimo o instrumentu,izvodimo brojalice,učimo osnove o ritmu i melodiji.Nakon par sati počinjemo se koristiti gudalom,postavljamo desnu ruku.Postoji bezbroj pjesmica za mališane na praznim žicama(dakle bez korištenja lijeve ruke).Tek nakon što se desna ruka opusti,što ovisi o polazniku,na žice postavljemo i lijevu ruku,prst po prst.Na kraju godine učenik već može odsvirati gotovo svaku pjesmicu koja mu padne napamet-bilo narodnu ili neku popularnu.Sve to polako,korak po korak,bez neželjenih frustracija i uz puno zabave.
Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje
Komentari (2)


gost kaže:

20.03.2013
Glasovi: +0

gost kaže:

0
=.)
Gdje se održavaju sati, koliko košta satnica?
 
23.10.2015
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy

Ažurirano (Četvrtak, 04 Listopad 2012 15:46)

 

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 70