Ispis |  Zatvori ovaj prozor

Lov na petice iz matematike :) Popularno

Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
Adresa
Zagreb, Zagreb
Mobitel
0998611504
Pregleda
4636
Dolazak
po dogovoru
Objavljen
08.10.2022
Dragi učenici, poštovani roditelji,

moje ime je Tea i nudim instrukcije iz matematike, fizike i kemije za osnovnu i srednju školu. Instrukcije držim već duži niz godina, uživo ili online, ovisno o Vašem izboru. Tu sam ako trebate kontinuirani rad uz nastavu, pripremu prije ispita ili pripremu za državnu maturu.

Ove godine se također fokusiram na rad s osmašima koji po prvi puta na globalnoj razini pišu nacionalne ispite. Iako su navedeni ispiti obavijeni velom tajne te nije sasvim jasno što će se u njima pojaviti, fokusiram se na korisne metode učenja koje zagovara Škola za život (iako se ne provode u svim školama), jamčim Vam inovativan i predan pristup Vašem djetetu zbog čega Vaša djeca postižu dobre rezultate.

Moji se satovi temelje na tome da učenik samostalno rješava zadatke koji su mu prvo prezentirani na zanimljiv i shvatljiv način. Time se potiče samostalan rad djece i stvaraju radne navike.

Instrukcije se održavaju na mojoj ili Vašoj adresi na Kvatriću ili online. Za više informacija slobodno me kontaktirajte. Molim da mi pošaljete poruku na Whatsapp/Viber ili mi pošaljite mail jer nisam se uvijek u mogućnosti javiti.

e-mail adresa: tea.kranjec11.04@gmail.com
Ispis |  Zatvori ovaj prozor