Ispis |  Zatvori ovaj prozor

Dejan - programiranje u Pythonu - instrukcije, poduke, tečajevi, rješavanje zadataka Popularno

Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Sokolgradska ulica 3, Zagreb
Mobitel
0911722844
Pregleda
17390
Dolazak
Ne
Objavljen
16.03.2023
Pozdrav dragi ljudi!
Zovem se Dejan, profesor sam informatike i matematike te dajem online instrukcije iz programiranja pa ako ste učenik, student ili pak želite samo uložiti u sebe – tada ste na pravom mjestu.

Za početak, jedna istina – programiranje nije lagano. Ono uključuje logičko razmišljanje i uključivanje mozga na 100%. Osobe koje imaju matematičko-logičku bazu imaju bolje startne pozicije od onih koji to nemaju. A oni koji to nemaju, moraju vježbom trenirati logičko razmišljanje. Ali bez brige, sve se to da naučiti.

Par rečenica o meni: 37 godina, profesor matematike i informatike, radio 10 godina na fakultetu kao asistent iz matematike, trenutno radim kao freelancer. Područje interesa mi je umjetna inteligencija, točnije Machine Learning i Deep learning.

Što nudim? Individualno online podučavanje programiranja u Pythonu. Za one koji su završili formalno obrazovanje i žele uložiti u sebe, preporučam Python. Također pripremam učenike za natjecanje iz informatike u kategoriji Algoritama. Za one koji već znaju programirati, održavam poduke iz Pythonovih "Data Science" modula - Numpy, Matplotlib i Pandas.

Način rada: Utvrdimo vašu razinu predznanja, dogovorimo se oko plana i programa te koliko puta tjedno bi održali satove. Za točne dane u tjednu se dogovaramo u hodu, to treba biti fleksibilno, bez stresa. Najbitniji dio je vaše samostalno rješavanje dobivene zadaće i komentiranje rješenja kada se čujemo. Bez toga, sve pada u vodu.

Par riječi o tehnologiji: Poduke odrađujemo isključivo na daljinu, putem Skypea ili Teamsa i to odlično funkcionira.

Cijena i način plaćanja: Školski sat poduka je 10 eura te mi uvijek uplatite ono što smo odradili taj dan. Ništa ne plaćate unaprijed. Ako ste grupica od dva do pet prijatelja i željeli bi imati grupne poduke, tada je, naravno, cijena niža. Ako vam samo treba rješiti neke zadatke, cijenu dogovaramo ovisno o težini i broju zadataka.

Za sve dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na:
mobitel (može WhatsApp, Viber): 091/172-2844
e-mail: ddese123@gmail.com
Čujemo se i stojte mi dobro :))
Ispis |  Zatvori ovaj prozor