Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Profesor Marin [UŽIVO ili ONLINE INSTRUKCIJE] Istaknuto

Mladi profesor kemije i biologije sa iskustvom rada u gimnazijskom programu (opći i matematički 5 godina i još uvijek predajem) te rada na ispravljanju državne mature (kemije i biologije) i individualnim instrukcijama sa učenicima i studentima(ŠUMARSTVO, AGRONOMIJA, STOMATOLOGIJA, MEDICINA...). Nudi instrukcije za osnovnu i srednju školu te pripremu za državnu maturu, a studentima pripremu za kolokvija/ispite.
Ako imate veći volumen gradiva osmisliti ćemo program u skladu sa vremenskim rokovima.
Imam veliku bazu pitanja i rješenja zadataka s kojima pomažem polaznicima, a u digitalnom radu koristim grafički tablet gdje nam ostaje digitalni zapis riješenih zadataka.
Dio rješenja možete vidjeti na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=8NswpQAw9PE&t=344s

Nazovite za dogovor.
Cijena: 70 kn - 45 min
120 kn - 90 min

0953600440
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Centar, Maksimirska cesta 100, Zagreb
Mobitel
0953600440
Pregleda
3922
Dolazak
da
Objavljen
18.09.2020
Karta
Komentari (8)
odSara, Studeni 20, 2022
preporučila bi profesora jer odlično objašnjava i pojednostavljuje stvari. Od velike pomoći su mi bile instrukcije s profesorom za ispravak jedinice iz stehiometrije.
odproblemi s kemijom, Listopad 26, 2022
Preporuka za profesora, odlicno pojednostavljuje stvari. Hvala puno i za svaku preporuku.
odIvan, Listopad 25, 2022
Praktične poduke iz kemije koje su mi pomogle i uštedjele vrijeme jer smo radili online. Za svaku preporuku
odMama Janja, Prosinac 17, 2020
Profesor koji zna motivirati i objasniti, koji rasperljava sve zasve zavrzlame i budi interes za novim spoznajama.. za preporuciti
odJanja, Prosinac 16, 2020
Profesor koji rasplice sve nedoumice i vraca zelju za novim spoznajama i otkrivanjem zakonitosti svijetw koji nas okruzuje i kojega smo dio. Moja kcer je odusevlhena nacinom na koji joj prenosi znanje. Lp i samo tako dalje
odučenik, Studeni 10, 2020
preporuka za instrukcije kod profesora. Strpljivo pojašnjava gradivo i pojednostavljuje na razinu da ga se razumije. Ovim putem se i zahvaljujem. sretno svima :)
odNika, Studeni 6, 2020
Ovim putem bi preporučila profesora za repeticije iz kemije. inače sam sa Korčule i bez problema smo radili preko vremena izolacije, a nastavili smo i ovih dana. profesor ima grafički tablet s kojim odlično radi preko zoom-a. Svaka preporuka i zahvala ovim putem :)
odMarko, Studeni 4, 2020
Preporučio bi ove instrukcije iz kemije. Profesor jako dobro objašnjava te na zanimljiv način pojednostavnjuje probleme iz kemije. Jednostavan za dogovoriti termin instrukcija.

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 242