Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Hrvatski jezik

Instrukcije/Pomoć pri učenju

Pozdrav,

magistrirala sam turski jezik u Istanbulu, a uz njega govorim i mogu podučavati i engleski te pomoći oko hrvatskog. Već duže vrijeme pomažem u učenju učenicima različitih generacija (skoro svi u osnovnoj i srednjoj, dosta maturanata).

U cijenu (sve navedeno 13 €/2 školska sata, po potrebi ostajem i duže bez dodatne naplate), je uračunat i eventualno potreban materijal. Radim preko tjedna pa sam slobodna radnim danom nakon 4 i subotom popodne. Nedjeljom spavam, no doći ću kamo treba u slučaju hitnosti. Molim pisati na WhatsApp. Ljubazno molim srednjoškolce da me ne traže da im rješavam ispite. :)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Novi Zagreb, Zagreb
Mobitel
+385919140648
Pregleda
1057
Dolazak
Da
Objavljen
27.05.2020

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Osijek
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 248