Elektrotehnika
Elektrotehnika/Sesvete
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Split
Ekonomija
Ekonomija/Nova Kapela
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Magistra Valentina ONLINE I UŽIVO KEMIJA Istaknuto Popularno

Magistra inženjerka sa završenim pedagoško-psihološkim obrazovanjem i s višegodišnjim iskustvom drži poduke iz KEMIJE za osnovnu i srednju školu te fakultete (PBF,PMF,Agronomija,Grafički...). Također, držim pripreme za državnu maturu i za prijemni ispit na Medicinskom fakultetu. Svi polaznici priprema su uspješno prošli prijemni! Primam predbilježbe za 2022./2023.

UŽIVO i ONLINE (videopozivom preko platforme ZOOM).

Uz individualan pristup, na razumljiv i jednostavan način objašnjavam teoriju kemije i rješavamo zadatke uz objašnjenja! Nakon svakog termina dobivaju se dodatni zadatci za vježbu.

80kn/školski sat

Mobitel: 095 704 6282
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Vrapče, Zagreb
Mobitel
0957046282
Pregleda
2424
Dolazak
da
Objavljen
27.07.2022
Komentari (10)
odKlara, Srpanj 28, 2022
Instrukcije s Valentinom su me uspjele pripremiti za prijemni na medicini kojeg sam prošla i uz nju sam u V. gimnaziji prolazila sa sigurnom peticom iz kemije. Uvijek sam se osjećala ugodno uz nju i osim svakog zakazanog sata sam dobivala i dodatne materijale kroz koje bih prolazila i doma, bili to zadatci za rješavanje, prezentacije ili drugi dokumenti. Uvijek je bila dostupna i za koje neplanirano pitanje iz kemije i preko poruka, tako da sve u svemu, jako preporučam gospodičnu Valentinu i ponosno mogu reći da mi je bila najbolja instruktorica od svih prethodnih koje sam imala. :)
odBruna, Srpanj 28, 2022
Kod Valentine sam išla na pripreme za maturu i prijemni za medicinu iz kemije i stvarno mogu reći da je bilo super, dobila sam hrpu dodatnih materijala, a Valentina je organizirano i odlicno objasnila gradivo. Na kraju sam i upala na faks koji sam htjela sto potvrduje navedeno :) hvala na super pripremama
odDora, Srpanj 28, 2022
Kod instruktorice Valentine idem vec 2 godine i toplo preporucam svakome ko ima problema s kemijom da joj se obrati. Odlicna instruktorica, puna razumijevanja i uvijek spremna pomoci. Uvijek pripremi dodatne materijale i zadatke, koji zaista pomognu da lakse shvatim gradivo, a ako treba proci ce gradivo sto puta dok ne savladam. Opcenito je jako ugodno s njom raditi i nije me strah nista pitati jer sve objasni i nikada ne osuduje ako je to neko starije gradivo koje nisam savladala. Takoder, uvijek ce probat prilagodit vrijeme najbolje sto moze da objema pase.
odEma, Srpanj 28, 2022
Za Valentinu imam samo pohvale za reći. Izvrsno i temeljito objašnjava gradivo pri svakom koraku te se brine da ne ostanu rupe u znanju. Atmosfera rada je zaista ugodna i s njom se osjećaš kao da se ne možeš osramotiti zbog krivih odgovora/rješenja, već pogriješiti bez tručnice srama i naučiti po tome. Stvarno bih je preporučila!
odLidija, Srpanj 27, 2022
Divna profesorica,topla osoba,stručna.Jednostavno nema tih riječi kojima bi joj mogla zahvaliti .Kemija uz nju postane omiljen predmet.
odPetra, Srpanj 27, 2022
Valentina je jedna pristupacna,profesionalna i strpljiva mlada djevojka koja je uvijek tu za odgovore na sva moja pitanja s podrucja kemije. Njezine instrukcije su mi uvijek od velike pomoci i svima je toplo preporucijem❤
odIda Jakovljević, Veljača 12, 2021
Inace sam osoba koja ima problema s anksioznoscu,i tesko mi se opustiti kad radim s ljudima,ali uz instruktoricu Valentinu stvarno sam uvijek opustena,svida mi se sto se uvijek pripremi prije za gradivo koje cemo raditi,zaista jako sam zadovoljna,Valentina uvijek sve lijepo objasni i ima puno razumijevanja za svoje ucenike
odHanna, Veljača 11, 2021
Valentina je najbolja instruktorica iz kemije i preporucujem je svakom tko želi bolje znati kemiju! Puno mi je pomogla i kemija mi u gimnaziji ne stvara problem zahvaljujuci njoj!! Super objasni gradivo na nacin da ga lakše zapamtim. ❤️
odTiffany, Veljača 11, 2021
Ovom putem želim pohvaliti magistricu Valentinu. Puno mi je pomogla oko gradiva prvog razreda srednje škole. Odlicno objašnjava i stvarno nemam niti jednu zamjerku. Preporucujem svima da joj se jave jer stvarno ce im pomoci ima strpljenja i daje motivaciju.
odMarija, Lipanj 2, 2020
Ovim putem želim pohvaliti divnu Valentinu. Pomogla mi je oko kemije, gradiva četvrtog razreda srednje. Stvarno sam joj zahvalna što mi je mogla pomoći, dati mi motivaciju, ima strpljenja, što dođe spremna na instrukcije s materijalima, a malo tko tako radi. Izuzetno je povoljna i od srca ju svakome preporučujem.

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 272