Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Stipe Popularno

Pozdrav! Muče vas množine, maseni udjeli ili elektronske konfiguracije? Mislite da je kemija teška? Dajte mi šansu i pokazat ću vam da nije!

Student sam četvrte godine kemije na PMF-u, imam tri godine iskustva u davanju instrukcija i iz njega vam mogu reći da najčešći problem s kojim se učenici suočavaju je loše objašnjeno gradivo. Baš zato nemam neku 'šablonu' po kojoj podučavam tako da svakom učeniku pristupam što individualnije je moguće i nastojim objasniti gradivo na originalan i razuman način (čitaj: ponovit ću istu stvar 100 puta ako treba).

Osim pojašnjavanja gradiva za test, odgovaranje ili dizanje ocjene, također pripremam učenike za maturu. Uz kemiju, dajem i instrukcije iz fizike. Cijena za puni sat (60 min) je 70kn.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Črnomerec, Zagreb
Mobitel
0993571300
Pregleda
593
Dolazak
Da
Objavljen
14.11.2022

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 111