Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Matematika

Lov na petice iz matematike :) Popularno

Dragi učenici, poštovani roditelji,

moje ime je Tea i nudim instrukcije iz matematike, fizike i kemije za osnovnu i srednju školu. Instrukcije držim već duži niz godina, uživo ili online, ovisno o Vašem izboru. Tu sam ako trebate kontinuirani rad uz nastavu, pripremu prije ispita ili pripremu za državnu maturu.

Ove godine se također fokusiram na rad s osmašima koji po prvi puta na globalnoj razini pišu nacionalne ispite. Iako su navedeni ispiti obavijeni velom tajne te nije sasvim jasno što će se u njima pojaviti, fokusiram se na korisne metode učenja koje zagovara Škola za život (iako se ne provode u svim školama), jamčim Vam inovativan i predan pristup Vašem djetetu zbog čega Vaša djeca postižu dobre rezultate.

Moji se satovi temelje na tome da učenik samostalno rješava zadatke koji su mu prvo prezentirani na zanimljiv i shvatljiv način. Time se potiče samostalan rad djece i stvaraju radne navike.

Instrukcije se održavaju na mojoj ili Vašoj adresi na Kvatriću ili online. Za više informacija slobodno me kontaktirajte. Molim da mi pošaljete poruku na Whatsapp/Viber ili mi pošaljite mail jer nisam se uvijek u mogućnosti javiti.

e-mail adresa: tea.kranjec11.04@gmail.com
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
Adresa
Zagreb, Zagreb
Mobitel
0998611504
Pregleda
4635
Dolazak
po dogovoru
Objavljen
08.10.2022
Komentari (3)
odLarisa, Rujan 21, 2022
Jako lijepo iskustvo! Tea me pratila kroz cijelu srednju školu. Sada sam joj neizmjerno zahvalna za sve. Iako je cijena malo viša od ostalih instruktora koje sam probala, savladala sam gradivo s Teom u jako kratkom roku te je omjer cijene i kvalitete ovih instrukcija odličan. Preporučam da se javite Tei, nećete biti nezadovoljni! Bolje je platiti nešto više za manje kvalitetnih sati, nego neku nisku cijenu za instrukcije bez kvalitete.
odElena, Kolovoz 24, 2022
1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
Zahvaljujući Tei položila sam popravni ispit iz fizike. A bila sam propali slučaj haha. Hvala!!!!
Odgovor instruktora

Zahvaljujući radu, uz moju malu asistenciju! Sve se može kad se hoće :)

odDario, Prosinac 14, 2021
2 od 2 korisnika smatra ovaj komentar korisnim
hvala na pomoći, stvarno se isplatilo imati instrukcije s vama
Odgovor instruktora

Hvala Dario na lijepim riječima!

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 120