Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Strani jezici

Lara Ivanišević

Studiram za učiteljicu razredne nastave i Engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Splitu. Imam C1 razinu Engleskog jezika. Talijanski sam učila devet godina te sam pohađala jezičnu gimnaziju gdje sam imala pojačane sate Engleskog i Talijanskog jezika. Imam iskustva u radu s djecom. Držala sam repeticije za djecu u osnovnoj i srednjoj školi. Radila sam u igraonici s djecom kao animator. Volontiram u osnovnoj školi i držim repeticije za djecu iz socijalno ugroženih obitelji. Završna sam godina studija te imam više vremena za podučavanje. Dolazak je po dogovoru, a cijena je 10 eura za jedan sat (60 minuta).
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
Adresa
Mobitel
+385919715231
Pregleda
51
Dolazak
po dogovoru
Objavljen
24.01.2023

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Matematika
Matematika/Osijek
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 328