Pretraživanje na karti

karta

Kemija

Maja Lakić Istaknuto Popularno

Profesorica sa desetogodišnjim iskustvom rada u školi i autorica dvaju priručnika daje instrukcije iz kemije i biologije za osnovne i srednje škole. Također nudim pomoć u učenju za osnovnoškolce.

Javite mi se:
maja.heles@gmail.com
092/170-1470
20 eur/60 min
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
Adresa
Dubrava, Zagreb
Mobitel
0921701470
Pregleda
678
Objavljen
19.02.2024
Komentari (11)
odPetra, Veljača 27, 2024
Svaka pohvala i preporuka za prof.Maju koja je veliki pedagog, uvijek srdacna i sustetljiva prema djeci, te joj nikada nista nije tesko objasniti koliko god puta je potrebno.Uz Maju djeca vrlo ubrzo shvacaju da kemija nije bauk, a sa Majom nestaje odbojnost prema ucenju kemije, te ocjene vrlo ubrzo krecu na bolje..Kako sa djecom, tako i sa roditeljima, Maja ima prekrasnu komunikaciju, uvijek povratno javi kako dijete napreduje i sta bi jos bilo pozeljno za ponoviti.Takoder Maji nikada nije problem djetetu zadati i zadatke za doma za dodatnu vjezbu te tako jos dodatno provjeriti njihovo znanje sa tog sata...
Svakako preporucijemo prof Lakic ...
odPetrra, Veljača 27, 2024
Profesorica Maja, savršen je pedagog, savršeno prenosi svoje znanje, uvijek spremna za pomoč, i najteže gradivo maksimalno pojednostavni da djeca shvate da kemija nije nikakav bauk, i djeca vrlo ubrzo poboljsavaju svoje školske rezultate.Sa djecom ima izvrsnu komunikaciju, ništa joj nije teško objasniti koliko god puta je potrebno.Takoder , ima prekrasnu komunikaciju i sa roditeljima kojima uvijek povratno javi kako dijete napreduje, Takoder nije joj nikakav problem djeci zuadati i domaću zadaću, koju redovito pregleda i objasni ponovno sve što je potrebno.
Prof Maja veliki je motivator, vrlo poticajna, i djeca zaista vole rad sa Majom, a i kemija vise nije bauk..svaka preporuka..
odLea, Veljača 23, 2024
Vježbanje kemije s profesoricom Lakić je zabavno i edukativno te poboljšava školske rezultate i smanjuje vrijeme potrebno za savladavanje gradiva
odAnamarija, Veljača 21, 2024
Svojim strpljenjem i dobrim objašnjavanjem kemije, kaže moj sin, učenik 8.og razreda, prof. Maja Lakić je uveliko pomogla u ispravku negativne ocjene te svladavanju novog gradiva. Ocijenjen je s ocjenom vrlo dobar uz samo dva dolaska kod profesorice. Svaka pohvala za profesoricu!
odUčenik, Veljača 19, 2024
Profesorica Lakić mi je jako pomogla u razumijevanju gradiva i uz njene sam instrukcije podigao prosjek sa 1,5 na skoro 3,5, a tek smo počeli. Odlično objašnjava i uvijek je spremna pomoći. Preporučio bih je svakome.
odSara B, Siječanj 8, 2024
Prvi sam razred gimnazije, od samog početka kemija mi je lošije išla. Profesorica Maja odmah mi je na jednostavan i razunljiv način objasnila komoleksnije gradivo. U istom smo satu stigle proći gradivo i zadatke za ponavljanje, istinski se trudi objasniti svaku sitnicu i razčistiti sve nedoumice koje imam. Uvjak mi pišalje još dodatnih zadataka za vježbu te joj se uveijk mogu obratiti putem mobitela ako nešto iskrsne. Stvrano odlična profesorica koja voli to što radi i najvažnije zna prenjeti znanje te ulaže jako puno truda u sve šta radi .
odAna L, Prosinac 1, 2023
Prvi sam razred gimnazije i od kad sam krenula na instrukcije kod prof. Lakić zavoljela sam kemiju jer mi svako gradivo s lakoćom objasni što je rezultiralo odličnim ocjenama iz kemije. Sretna sam što surađuejm baš s profesoricom Majom. Svake preporuke! :)
odGoga, Studeni 12, 2023
Profesoricu Maju kontaktirali smo kada je sin krenuo u prvi razred srednje škole.
Shvatio je da postoje određeni dijelovi gradiva iz kemije koje nisu obradili u osnovnoj školi i želio se pripremiti za testove i dogovaranje koja su bila na puno višoj razini od postojeće.
Profesorica je sa sinom postigla odličnu komunikaciju i za vrlo kratko vrijeme nadoknadio je sve što je želio i postigao odlične ocjene. Svima preporučam da se Maji obrate s povjerenjem jer osim velikog znanja ima i odlične pedagoške metode rada s djecom.
odUčenik, Studeni 11, 2023
Profesorica Maja Lakić izuzetno je predana, strpljiva i stručna u svojem radu. Njezina susretljivost prema učenicima te sposobnost različitim stilovima učenja omogućava svakom učeniku da maksimalno razumije nastavnu jedinicu. Također, njezina otvorenost za dodatna pitanja i aktivna podrška stvaraju poticajno okruženje za učenje, dok je način predavanja jasan i inspirativan. Tijekom instrukcija, prolazi se kroz sve tipove zadataka sa detaljnim pojašnjavanjem svakog koraka. Moj prvi odlazak na instrukcije rezultirao je izvrsnim rezultatom na pismenom ispitu. Preporučujem instrukcije kod profesorice Lakić svakome tko ima nejasnoća sa biologijom i/ili kemijom te garantiram postignuće izvrsnih rezultata na usmenoj ili pismenoj provjeri znanja.
odLejla, Studeni 11, 2023
Prof.Maja je sjajno pristupačna, odličan pedagog i nasa kcer kaze da joj je rastjerala ogromnu maglu oko kemije.
Za svaku preporuku
Početkom ove školske godine, moj devetogodišnjak se susreo s manjkom koncentracije za učenje i zaredao prvih nekoliko trojki nakon odličnih ocjena u 1. i 2. razredu. Bio mu je veliki šok i u jednom trenu postao je strašno demotiviran.
Ja sam kao mama znala da moram nešto napraviti, a kako nisam pedagog, osjećala sam da mu treba netko tko zna kako djetetu pomoći u učenju i kako mu prenijeti znanje.
Guglanjem sam naišla na ovu stranicu i profesoricu Maju. Čim sam joj opisala s čime se “borimo”, sve joj je bilo jasno i vrlo brzo su se ona i moj sin našli i kliknuli. :)

Već nakon prvog sata s Majom, osjetili smo pomak u učenju i savladavanju gradiva. A nakon par odrađenih sati, neusporediva je situacija s onom na početku školske godine - imamo sve čiste petice! Iako nam to nije cilj, jer cilj je da se dijete koncentrira i nauči učiti, ipak je puno više motivirajuće dobiti peticu nego trojku u trećem osnovne.

Maja je veliki motivator i vrlo je poticajna. Moj sin se veseli svakom susretu s njom!

Preporuka od srca! :)

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 187