Pretraživanje na karti

karta

Matematika

eMatematika online instrukcije Istaknuto

Najveća firma za online instrukcije iz matematike, fizike i kemije. 2000+ zadovoljnih klijenata. Više od 100 instruktora za OŠ, SŠ i fakultet od 08-20h svaki dan. Prosječna ocjena usluge 4,97 od 5 na bazi 1400+ recenzija.
Na raspolaganju za instrukcije, rješenja zadataka i pripreme za maturu su izvrsno ocijenjeni instruktori, uvijek dostupni i pouzdani. Cijena školskog sata je 14 eura za OŠ i SŠ te 17 eura za fakultete (PDV je uključen). Javite se s povjerenjem na web stranicu ematematika.hr ili na telefon 091 886 1 886.
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Pijavišće 21a, Zagreb
Mobitel
091 886 1 886
Pregleda
118
Dolazak
Ne
Objavljen
20.11.2023

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 128