Matematika
Matematika/SESVETE
Matematika
Matematika/Zagreb
Hrvatski jezik
Hrvatski jezik/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb, Split
Matematika
Matematika/Split
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Ostalo
Ostalo/Zagreb
Kemija
Kemija/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb
Strani jezici
Strani jezici/Zagreb
Matematika
Matematika/Zadar/Zagreb
Matematika
Matematika/Zagreb

Pretraživanje na karti

karta

Elektrotehnika

Dejan *** programiranje u Pythonu *** Popularno

Želite naučiti programirati u Pythonu? Probali ste sami putem dostupnih tutorijala na internetu, ali niste bili zadovoljni ishodom? Spremni ste izdvojiti podosta vremena za vježbanje i rješavanje zadataka?
Ako su svi odgovori 'DA', tada ste možda na pravom mjestu.
Za početak, jedna istina - programiranje nije lagano. Ono uključuje logičko razmišljanje i uključivanje mozga na 100%. Osobe koje imaju matematičko-logičku bazu imaju bolje startne pozicije od onih koji to nemaju. A oni koji to nemaju, moraju vježbom trenirati logičko razmišljanje. Ali bez brige, sve se to da naučiti. Samo trebate imati na umu da nećete naučiti programirati u mjesec dana. Jer to nije šablona kao 99% našeg školskog kurikuluma.

Par rečenica o meni: 35 godina, profesor matematike i informatike, radio 10 godina na fakultetu kao asistent iz matematike, trenutno radim kao freelancer, držao sam više od 15 godina klasične instrukcije iz matematike i programiranja.

Što nudim? Odlučio sam prestati držati klasične instrukcije iz matematike i programiranja te početi novi koncept: individualno podučavanje programiranja u Pythonu putem Skype-a u formi 'tečaja' na sljedeći način: utvrdimo Vašu razinu predznanja te želite li osnovni ili napredni tečaj. Zatim se dogovorimo oko plana i programa te koliko puta tjedno bi održali satove. Za točne dane u tjednu se dogovaramo u hodu, to treba biti fleksibilno, bez stresa. Najbitniji dio ovakvog načina podučavanja je Vaše samostalno rješavanje dobivene tjedne zadaće i komentiranje rješenja kada se čujemo. Bez toga, sve pada u vodu.

Par riječi o tehnologiji - Poduke odrađujemo isključivo putem Skype-a. Ako niste nikada koristili, bez brige - vrlo je jednostavno i nauči se u par minuta. To funkcionira na sljedeći način: Vi ste doma na svojem računalu i trebate imati instaliran Skype. Ja sam također doma na svojem računalu, zatim se spojimo putem Skype-a, čujemo se i vidimo te Vi vidite moj ekran i po potrebi, ja vidim Vaš. Dakle, sve što ja radim, vi vidite u realnom vremenu. To odlično funkcionira. Ljudi su obično skeptični prema takvoj vrsti poduka, pa zato dajem mogućnost da isprobamo jedan školski sat kako to funkcionira te ako Vam ne odgovara, ne trebate ništa platiti.

Cijena i način plaćanja: Školski sat je 70kn te mi uvijek uplatite ono što smo odradili taj dan. Ništa ne plaćate unaprijed.

Više o svemu pročitajte na mojem web siteu:
https://www.axiomedukacija.com

A za sve dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na:
mobitel (može WhatsApp, Viber): 091/172-2844
e-mail: ddese123@gmail.com

Čujemo se :)
Instrukcije
  • Osnovna škola
  • Srednja škola
  • Fakultet
Adresa
Mobitel
0911722844
Pregleda
10959
Dolazak
Ne
Objavljen
08.09.2021
Karta
Komentari (9)
odIgor, Svibanj 22, 2021
Dejan je uspio pripremiti moju kćer za ispit u 3 tjedna, iako nije bila na nastavi više od mjesec dana zbog bolesti. On radi s razumjevanjem, Tina je prezadovoljna, preporučam.
odDina, Veljača 24, 2021
Sin ide u V. gimnaziju i imao je poteškoća sa programiranjem. Uz gospodina Dejana i golemi trud problemi su riješeni, surađujemo još uvijek. Preporučam
odSaša, Svibanj 26, 2020
Super organiziran online tecaj iz Pythona,puno puno sam naucio.Zapravo me Dejan naucio razmisljati na nacin na koji prije nikada nisam.Njegovi zadaci(koje sam izmisljava) su mastoviti,motivirajuci i nikada nisu sablonski.I mozgalice koje uvrstava u zadacu su super ideja.Puno je samostalnog rada.Jako profesionalno odradeno,a istovremeno fleksibilno i prijateljski nastrojeno.Sve za 10
Hvala stari!
Za buduće polaznike: Dejan je super podučavatelj, ima strpljenja i puno znanja, dosta smo se i našalili i nasmijali. Ja sam završila za grafičkog dizajnera i radila u struci 6 godina. Nisam se nikada susrela sa kodiranjem, prvi puta sam čula za Python na jednom seminaru pa sam doma vidjela koliko je to traženo vani. Probala sam prvo klasične instrukcije s jednim drugim instruktorom i bilo je dobro, ali nisam imala vremena pa sam odustala. Poslije sam pronašla Dejanov oglas i dogovorili smo se. Puno smo radili i uz neke sitne pauze smo završili osnovni tečaj u pola godine. Nakon toga sam se odlučila za jedan od dodatnih tečajeva. To je bilo jako zabavno jer smo riješavali neke poznate probleme tipa sudoku, osam kraljica, itd. i pritom učili algoritme i optimizaciju. Nakon toga sam još sama puno učila i nedavno se zaposlila u Eindhovenu. Sve u svemu jako poučno i dobro ulaganje u sebe
Ispričavam se na dužem tekstu, Dejane puno puno hvala i svako dobro!!!
odDavor, Siječanj 30, 2020
Na faksu sam imao jedan kolegij programiranje koji je bio totalna katastrofa, loš profesor koji nije znao objasniti i svi smo prošli bez da smo ista naucili. Jedina dobra stvar koja je proizasla iz toga je da sam odlucio nauciti programirati, ali nisam imao nikakve osnove pa mi je bilo tesko pratiti youtube materijale. I onda sam naisao na oglas i s Dejanom organizirao tečaj. Radili smo 2 puta na tjedan po 2 skolska sata, vrlo fleksibilno i polako. I ja sam sam riješio valjda milion zadataka za zadaću. Surađivali smo oko 4 mjeseca i naučio sam osnove programiranja i kako logički razmišljati. Stvarno za svaku pohvalu. Sada se sam unaprijeđujem. Python je zakon, hvala ti Dejane, živio!
odBoris, Listopad 8, 2018
profesor me naučio osnove programiranja u Pythonu i položio sam kolegij Numerička i stohastička matematika na Tehničkom fakultetu. Pozdrav i još jednom puno hvala
odIra, Studeni 17, 2016
instruktor Dejan sinu drži instrukcije iz programiranja za gimnaziju, matematički smjer, a kćeri je pomagao da prođe matematiku 2 na učiteljskom faksu - velike pohvale za rad i rezultate, topla preporuka
odTea, Listopad 25, 2016
Sve najbolje o instruktoru, dolazi doma, sistematicno i ozbiljno radi... preporuka
odMario, Listopad 19, 2016
Sve pohvale za instruktora Dejana bez kojega ne bi polozio kolegij Inženjerska matematika na 4. godini strojarstva. Topla preporuka svima... I puno hvala profesoru :)

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Strani jezici
Strani jezici/Split
Matematika
Matematika/Sesvete
Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 137 
Besplatno oglašavanje
APARTMANA
na 15 Online kataloga
i 13 jezika