Pretraživanje na karti

karta

Ana08

Komentari(1)
odAna08, October 5, 2020
Nakon grupnog tecaja na kojem mi je napredak bio jako spor (zavrsila sam A2, ali znanje nije bilo na toj razini), preporodila sam se s instrukcijama kod prof. Kornhauser. Radimo zajedno mjesec dana i jako sam zadovoljna s time koliko smo toga uspjele proci u tako kratkom periodu, tako da se veselim dugorocnom nastavku ucenja s njom.

Profesoricin pristup je vrlo organiziran i sistematican, odlican omjer gramatike i konverzacije. Gramatika se takoder stalno prolazi kroz prakticne primjere, sto je super za usvajanje. Profesorica ima puno korisnih materijala i pregleda gramatike koji pomazu pri ucenju.

Vec od prvog sata je bilo vidljivo da profesorica ima jako puno iskustva i da tocno zna kako prenijeti znanje i prepoznati sto je kome potrebno i na cemu treba dodatno inzistirati.

Radimo preko Skypea, a kvaliteta je po meni jednaka kao i uzivo.

Meni osobno jako odgovara ovakav individualan pristup i ne bi si vise mogla zamisliti da idem na klasican grupni tecaj jezika. Tople preporuke :)
Odgovor instruktora

Drago mi je da ste zadovoljni načinom rada. Hvala na mišljenju.

Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Stranica Moje Instrukcije za vrijeme školske godine bilježi preko 100 000 posjeta mjesečno, stoga nemojte propustiti priliku i popunite svoje slobodne termine s nama.

Imate objavljen oglas, istaknite ga:

  1. prijavite se na stranicu
  2. na oglasu kliknete na "Istaknite svoj oglas"
  3. sljedite jednostavne upute

Detaljniji opis i cjenik

classroom

Pišite lekcije i povećajte posjećenost svog oglasa

Pišite kratke lekcije i pomognite djeci u njihovoj potrazi za znanjem, a vaš oglas će biti prikazan u vrhu lekcije koju ste napisali. Na taj način možete i jednostavno dogovoriti instrukcije umjesto da vas traže preko tražilice u moru ostalih instruktora.

Detaljnije

Predajte novi oglas Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta

Novo! Imate pitanje? Postavite ga ovdje! Postavite pitanje Instruktori, odgovarajte na pitanja, jer su odgovori i komentari povezani sa Vašim oglasom
Trenutno aktivnih Gostiju: 77